IMG Stage Line L-RAY/1000

IMG Stage Line L-RAY/1000

522 000 Ft-tól 3 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Korszerű, Professzionális PA Technológia Kompakt Méretben:  Az IMG Stage Line L-RAY/1000 és L-RAY/1000WS aktív line array hangsugárzó rendszerei tökéletes hangzásukkal, professzionális állítási lehetőségeikkel, az array-ekre jellemző, előnyös sugárzási tulajdonságaikkal, minőségi kidolgozásukkal és nagy hangerőn is lenyűgözően stabil megszólalásukkal meggyőzik a hallgatót. Professzionális, aktív PA line array hangsugáró rendszer DSP szoftveres vezérléssel, 1.000W max , 700W eff (350W + 350W)  Nagyteljesítm ényű, kompakt line array hangsugárzó rendszer 4db középmagas hangsugárzóval, dupla hangszórós mélysugárzóval, mindkét úthoz külön 350Weff teljesítményű végerősítővel és vezérlőszoftverrel (a rendszer konfigurálása PC-ről történik, utána viszont önállóan működik!) Függesztéshez sokféle, flexibilisen használható kiegészítővel együtt szállítjuk. A középmagas hangsugárzókat egyenként két 10cm-es (4"), komoly középhangszóróval és egy magnetosztatikus magassugárzóval láttuk el a tökéletes, részletgazdag hangvisszaadás érdekében. A rendszer dinamikája abszolút meggyőző, és alapbeállításon is nagyon kellemesen szól. Kompakt mérete ellenére a kéthangszórós mélysugárzó lenyűgöző mély basszust és nagy hangerőkön is rendkívül stabil hangzást produkál, ami csak speciális, nagyon nagy teljesítményű mélyhangszórókkal és DSP-vel történő komoly optimalizálással valósítható meg.
A szoftver (amelynek minimális rendszerkövetelményei: PC Windows* 98 vagy újabb operációs rendszerrel, CD meghajtóval és USB, RS-232 vagy RS-484 interfésszel) az alábbi funkciók programozását teszi lehetővé: 
  • Parametr ikus equalizer (6-sávos)
  • Szűrők (felül- vagy aluláteresztő, 36dB/okt. meredekségig, többféle karakterisztikával)
  • Szintállí tás
  • Kompresszor és limiter
  • Késleltető

 Egyetlen RS-485 adatbuszról akár 10db L-RAY hangsugárzó rendszer is vezérelhető. A külön rendelhető DA-70157 USB/RS-485 konverter segítségével egy USB porttal rendelkező PC vagy notebook is ráköthető az L-RAY/1000 RS-485 portjára. A rendszer gyárilag lineárisra van beállítva, így vásárlás után azonnal használható! Ha pedig módosítani szeretnénk a beállításokat, az a szoftver segítségével rendkívül egyszerűen, egy hangmester által akár intuitív módon is elvégezhető. A rendszert egy masszív tartókerettel együtt szállítjuk, amely a függesztett és a földön vagy színpadon álló használatot is lehetővé teszi. Az array-t alkotó hangsugárzók szöge 1°-os lépcsőkben állítható, pozíciójuk rögzítése gyorsan szerelhető golyós zárócsapokkal történik. A tartókeret révén lehetőség van az array rész szubbasszus sugárzó nélküli felfüggesztésére is. Ezenfelül az array rész a külön rendelhető LR-1000U tartóvilla segítségével hangsugárzóállványra is szerelhető, a szintén külön rendelhető KM-21367 távtartó rúd pedig lehetővé teszi a teljes rendszer földön álló elhelyezését. Ez utóbbi célra szolgál a szubbasszus sugárzó tetőlapjába süllyesztett M20 menetes rögzítőtalp. Az array rész hangsugárzói és a szubbasszus sugárzó összekötésére szolgáló NEUTRIK SPEAKON csatlakozós kábelek alaptartozékok. A rendszert 230V-os hálózatra való csatlakoztatáshoz POWERCON aljzattal láttuk el (hálózati kábel, mint pl. az AAC-115P külön rendelhető). A hangsugárzók masszív, strukturált bevonatú, fa házainak elejét rács borítja. Az L-RAY/1000 egy nagyon magasszintű megoldás minden olyan PA alkalmazáshoz, ahol a tökéletes hangzás és a terem tökéletes lefedése egyaránt elvárás.  E hangsugárzó rendszer előnyei különösen klubok és diszkók fix hangrendszereinek részeként és közepes volumenű, mobil színpadi alkalmazásokban való használatakor érvényesülnek. Nagyobb rendezvények hangosításához több L-RAY hangsugárzó rendszer clusterben való használata ajánlott.   L-RAY/1000: fekete kivitel L-RAY/1000WS: fehér kivitel Csak szakember szerelheti fel! Kérjük, ügyeljen rá, hogy csak megfelelő szerelési anyagokat használjon a személyi és anyagi kockázat elkerülése érdekében. A berendezést POWERCON aljzattal láttuk el. Hálózati kábel nélkül szállítjuk (AAC-115P kölön rendelhető hozzá).   Az L-RAY/1000-et immár gyorsan szerelhető golyós zárócsapokkal szállítjuk!   Xound magazin 01/2009:  „Az L-RAY/1000 meggyőzően teljesített. Hangja az átviteli tartomány legtetejéig részletgazdag és nagyon kis torzítású, még nagy hangerőkön is. Tökéletesen érthető beszédhang-visszaadását is igazi öröm volt hallgatni. Ár/érték aránya kiváló!  SOUNDCHECK magazin 05/2008  „Árkateg Így is ismerheti: L RAY 1000, LRAY1000, L RAY/1000, L-RAY1000, L-RAY/ 1000

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^