Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Megérkezett az igen népszerű K sorozat műszaki alapjaira épülő KW család. Balti nyír rétegelt lemez káva és nagyobb mélyhangszórók jellemzik az újdonságot, a K sorozat öröksége pedig a D osztályú végerősítő, a DSP és az 1,75--os magassugárzó. A tervezés fő sarokpontjai is változatlanok, az eredmény pedig egy kiemelkedő hangzású, kategóriájában könnyű, jól használható rendszer.

A KW sorozat főbb jellemzői:

- kategóriájában könnyű, hordozható aktív hangsugárzók legendás QSC megbízhatósággal

- 1000W-os D-osztályú QSC végerősítő (2 x 500W)

- nagyteljesítményű DSP

- GuardRail védelem

- professzionális, modern formaterv

- mostoha körülményeket elviselő balti nyír rétegelt lemez káva

- perforált acél védőrács

- ergonomikus, csúszásmentes hordozófülek

- dönthető hangsugárzóállvány-csatlakozás (szélessávú modelleken)

- M10-s függesztőpontok (szélessávú modelleken)

- KW122 színpadi monitorként is használható

Mind a négy modellben a K sorozat 1000W-os D-osztályú erősítője dolgozik, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Folytatva a K sorozat hagyományait, az 1,75--os magas hangszórók azonosak a három szélessávú modellben, a mély hangszórók pedig ugyanazt a kiváló minőséget képviselik mindegyik modellben, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt.

Jelfeldolgozás

Az átfogóan alkalmazott DSP technológiák hatására a hanghűség és a hangteljesítmény meghazudtolja a hangsugárzók méretét:

-DMT (Directivity Matched Transition) biztosítja a magas- és mélyhangszóró lesugárzási területének összehangolását a keresztezési frekvencia közelében. Az alacsony frekvenciákon a hang lesugárzása minden irányban közelítőleg egyenletes. A frekvencia növekedésével azonban ez a tulajdonsága fokozatosan csökken: egyre nagyobb lesz az irányítottsága. Két hangszórót tartalmazó hangsugárzóknál ez a lesugárzási szög a keresztezési frekvencián ritkán esik egybe. A DMT funkció ezt orvosolja: az átmenet észrevehetetlenül finoman zajlik le.

- Intrinsic Correction , elsőként a QSC line-array hangsugárzóihoz alkalmazott nagy számítási kapacitású DSP megoldás. IIR és FIR szűrők segítségével állítja be az audio jel idő, frekvencia és amplitúdó paramétereit a teljesen sima frekvenciamenet elérése érdekében. Az Intrinsic Correction-ről részletesebben itt olvashat.

- Excursion Limiter: a membránkitérés folyamatos nyomon követése és szükség esetén történő korlátozása révén a mélytartomány kiterjeszthető. Ha túl nagy jel érkezik a mélyhangszóróra, mely akár mechanikai sérülést is okozhat, a limiter processzora egy nagyon keskeny sávszűrő alkalmazásával limitálja a hangszóróra jutó jelet. Ennek előnye a hagyományos, nagy sávszélességű limiterrel szemben az, hogy az adott frekvencián kívüli jelek érintetlenül kerülnek lesugárzásra.

- DEEP (Digital Extension and Excursion Processing): mélyhangkiemelő algoritmus, mely az Excursion Limiter segítségével a hangsugárzó méretét meghazudtoló telt mélytartományt biztosít.

- GuardRail védelem, ami elsőként a GX sorozatú teljesítményerősítőkben mutatkozott be. Működése során fokozatosan avatkozik be a nagy jelek korlátozásával, így védve meg mind az erősítőt, mind az előadást a természetellenes és káros klippeléssel szemben.

Kezelés, kialakítás

Az alkalmazott alapanyagok kiváló minősége, valamint a változatos felszerelési és függesztési megoldások teszik lehetővé használatukat az élő és telepített alkalmazások széles körében.

A hangsugárzó hátulján kialakított csatlakozófelület XLR, jack és RCA (szub kivételével) bemenetekkel rendelkezik. Az XLR és jack mikrofon- és vonalszintű, míg az RCA vonalszintű jelek fogadására alkalmas. Lehetőség van 3 hangforrás jelének keverésére és továbbítására akár egy másik hangsugárzóhoz. Emellett közvetlen kimenetek is rendelkezésre állnak a bemenetek mellett, mely opció tovább növeli a rendszer rugalmasságát.

A beépített EQ több választható konfigurációval is rendelkezik. A HF kapcsolót VOCAL BOOST állásban használva a kritikus középtartomány több hangsúlyt kap, míg FLAT állásban lineáris, pontos hangreprodukciót biztosít.

Az LF kapcsoló állítható NORM, DEEP és EXT SUB állásba. DEEP állás esetén a mélyfrekvenciák nagyobb nyomatékkal szólalnak meg, míg EXT SUB választása esetén külső szubsugárzó csatlakoztatható.

Az előlapi LED választhatóan vagy bekapcsolt állapotban világít, vagy a limiter működése esetén, vagy teljesen kikapcsolható.

Az alkalmazott Tilt-Direct mechanizmus révén az állványon lévő hangsugárzó akár 7,5 fokos szögben is egyszerűen előre billenthető. A függesztéshez M10 függesztőpontok állnak rendelkezésre.

A KW181 a könnyebb mozgatás érdekében alacsony zajú görgőkkel van ellátva. A hangsugárzó menetes állványcső foglalattal rendelkezik, így a tartozék állványcső rezgésmentes rögzítése is biztosított.

Lehetőség van a KW sorozat minden tagjánál a hangerő vezetékes szabályozására. A hangerőszabályzó vezérlőbemenetek felfűzhetők, így egy potenciométer segítségével állítható be az összes hangsugárzó hangereje.

A hangsugárzók 5 perc inaktivitás után automatikusan készenléti üzemmódba kerülnek.

Kivitel

12- kétutas, bass-reflex rendszerű

Mélysugárzó

1db 12--os

Magassugárzó

1db 1,75--os, nyomókamrás

Frekvencia átvitel -6dB -10dB

53Hz-18kHz

50Hz-20kHz

Lesugárzási szög (-6dB)

75° kúp

Maximális hangnyomás (1m)

131dB

Beépített erősítő teljesítménye, osztálya

1000W, D

Átlagos áramfelvétel (zene)

1,13A

KÁVA

Anyag Nyír rétegelt lemez

Felület Szövethatású fekete festés

Rács Porfestett, perforált acél

Kezelőszervek

Erősítés A/B , Mic/Line kapcsoló, Mély/magas üzemmód, előlapi LED funkció

+ polaritás kapcsoló

Kijelző LED-ek

Bekapcsolás, Signal, Limiter

Csatlakozók

Szélessávú hangsugárzók:

- szimmetrikus 6,3mm jack és XLR mama mikrofon vagy vonal szintű bemenet

- szimmetrikus 6,3mm jack és XLR mama vonal szintű bemenet

- sztereó RCA vonal szintű bemenet

- 2db szimmetrikus XLR papa szélessávú vonalszintű kimenet

- szimmetrikus XLR papa szélessávú vonalszintű mix kimenet

- erősítés távszabályzó

Mélysugárzó:

- Két szimmetrikus 6,3mm jack és XLR mama vonal szintű bemenet

- 2db szimmetrikus XLR papa szélessávú vonalszintű kimenet

- erősítés távszabályzó

Nettó tömeg 22 kg

Így is ismerheti: KW 122
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^