Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Aktív subwoofer, 18"-os mélysugárzó, 40Hz-112Hz, 1000W, csúcs SPL: 135dB,
menetes rögzítésű topláda tartórúd tartozék! 40kg

Megérkezett az igen népszerű K sorozat műszaki alapjaira épülő KW család. Balti nyír rétegelt lemez káva és nagyobb mélyhangszórók jellemzik az újdonságot, a K sorozat öröksége pedig a D osztályú végerősítő, a DSP és az 1,75"-os magassugárzó. A tervezés fő sarokpontjai is változatlanok, az eredmény pedig egy kiemelkedő hangzású, kategóriájában könnyű, jól használható rendszer.

A KW sorozat főbb jellemzői:
- kategóriájában könnyű, hordozható aktív hangsugárzók legendás QSC megbízhatósággal
- 1000W-os D-osztályú QSC végerősítő (2 x 500W)
- nagyteljesítményű DSP
- GuardRail védelem
- professzionális, modern formaterv
- mostoha körülményeket elviselő balti nyír rétegelt lemez káva
- perforált acél védőrács
- ergonomikus, csúszásmentes hordozófülek
- dönthető hangsugárzóállvány-csatlakozás (szélessávú modelleken)
- M10-s függesztőpontok (szélessávú modelleken)
- KW122 színpadi monitorként is használható

Mind a négy modellben a K sorozat 1000W-os D-osztályú erősítője dolgozik, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Folytatva a K sorozat hagyományait, az 1,75"-os magas hangszórók azonosak a három szélessávú modellben, a mély hangszórók pedig ugyanazt a kiváló minőséget képviselik mindegyik modellben, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt.

Jelfeldolgozás

Az átfogóan alkalmazott DSP technológiák hatására a hanghűség és a hangteljesítmény meghazudtolja a hangsugárzók méretét:
-DMT (Directivity Matched Transition) biztosítja a magas- és mélyhangszóró lesugárzási területének összehangolását a keresztezési frekvencia közelében. Az alacsony frekvenciákon a hang lesugárzása minden irányban közelítőleg egyenletes. A frekvencia növekedésével azonban ez a tulajdonsága fokozatosan csökken: egyre nagyobb lesz az irányítottsága. Két hangszórót tartalmazó hangsugárzóknál ez a lesugárzási szög a keresztezési frekvencián ritkán esik egybe. A DMT funkció ezt orvosolja: az átmenet észrevehetetlenül finoman zajlik le.
- Intrinsic Correction , elsőként a QSC line-array hangsugárzóihoz alkalmazott nagy számítási kapacitású DSP megoldás. IIR és FIR szűrők segítségével állítja be az audio jel idő, frekvencia és amplitúdó paramétereit a teljesen sima frekvenciamenet elérése érdekében. Az Intrinsic Correction-ről részletesebben itt olvashat.
- Excursion Limiter: a membránkitérés folyamatos nyomon követése és szükség esetén történő korlátozása révén a mélytartomány kiterjeszthető. Ha túl nagy jel érkezik a mélyhangszóróra, mely akár mechanikai sérülést is okozhat, a limiter processzora egy nagyon keskeny sávszűrő alkalmazásával limitálja a hangszóróra jutó jelet. Ennek előnye a hagyományos, nagy sávszélességű limiterrel szemben az, hogy az adott frekvencián kívüli jelek érintetlenül kerülnek lesugárzásra.
- DEEP (Digital Extension and Excursion Processing): mélyhangkiemelő algoritmus, mely az Excursion Limiter segítségével a hangsugárzó méretét meghazudtoló telt mélytartományt biztosít.
- GuardRail védelem, ami elsőként a GX sorozatú teljesítményerősítőkben mutatkozott be. Működése során fokozatosan avatkozik be a nagy jelek korlátozásával, így védve meg mind az erősítőt, mind az előadást a természetellenes és káros klippeléssel szemben.

Kezelés, kialakítás

Az alkalmazott alapanyagok kiváló minősége, valamint a változatos felszerelési és függesztési megoldások teszik lehetővé használatukat az élő és telepített alkalmazások széles körében.
A hangsugárzó hátulján kialakított csatlakozófelület XLR, jack és RCA (szub kivételével) bemenetekkel rendelkezik. Az XLR és jack mikrofon- és vonalszintű, míg az RCA vonalszintű jelek fogadására alkalmas. Lehetőség van 3 hangforrás jelének keverésére és továbbítására akár egy másik hangsugárzóhoz. Emellett közvetlen kimenetek is rendelkezésre állnak a bemenetek mellett, mely opció tovább növeli a rendszer rugalmasságát.

A beépített EQ több választható konfigurációval is rendelkezik. A HF kapcsolót VOCAL BOOST állásban használva a kritikus középtartomány több hangsúlyt kap, míg FLAT állásban lineáris, pontos hangreprodukciót biztosít.
Az LF kapcsoló állítható NORM, DEEP és EXT SUB állásba. DEEP állás esetén a mélyfrekvenciák nagyobb nyomatékkal szólalnak meg, míg EXT SUB választása esetén külső szubsugárzó csatlakoztatható.
Az előlapi LED választhatóan vagy bekapcsolt állapotban világít, vagy a limiter működése esetén, vagy teljesen kikapcsolható.
Az alkalmazott Tilt-Direct mechanizmus révén az állványon lévő hangsugárzó akár 7,5 fokos szögben is egyszerűen előre billenthető. A függesztéshez M10 függesztőpontok állnak rendelkezésre.

A KW181 a könnyebb mozgatás érdekében alacsony zajú görgőkkel van ellátva. A hangsugárzó menetes állványcső foglalattal rendelkezik, így a tartozék állványcső rezgésmentes rögzítése is biztosított.
Lehetőség van a KW sorozat minden tagjánál a hangerő vezetékes szabályozására. A hangerőszabályzó vezérlőbemenetek felfűzhetők, így egy potenciométer segítségével állítható be az összes hangsugárzó hangereje.
A hangsugárzók 5 perc inaktivitás után automatikusan készenléti üzemmódba kerülnek. Így is ismerheti: KW 181
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^